Om Body Beauty

Velkommen til Body Beauty

Bliv den smukkeste udgave af dig selv – både indvendigt og udvendigt – uden brug af kirurgi.

Vi byder dig velkommen til  Body Beauty. Vi giver dig en oplevelse udover det sædvanlige, masser af afslapning og forkælelse og nøje udvalgte behandlinger som giver resultater.

Body Beauty har specialiseret sig i slanke- og skønhedsbehandlinger med det nyeste og mest moderne udstyr, så vi kan tilbyde det ypperste inden for denne type behandlinger. Vi får udstyret direkte fra de bedste producenter rundt omkring i verden, så vi sikrer os top kvalitet.

Bestil din tid on-line eller ring til os på 53 65 20 50,  så du kan få personlig vejledning om hvilke behandlinger,  som vil være de optimale for dig.

Du er altid velkommen til at besøge klinikken i vores åbningstid og få en snak om de muligheder vi kan tilbyde dig.

Body Beauty i Ordrup – Ordrupvej 141, 2920 Charlottenlund

download
I Ordrup ligger  Body Beauty som har specialiseret sig i disse behandlinger:

  • Eximia slankebehandlinger – få den smukke slanke figur du drømmer om. Opstrammer, udskiller affaldsstoffer, modvirker cellulitis, og punktslanker der hvor du har behov for det. Behandlingen tilpasses individuelt for at give dig de optimale resultater.
  • Sportsskader –   Eximia´s dybe bindevævsmassage kan både lindre og forebygge sportsskader.
  • Diamant slibning – Giver dig en pæn glat hud og afhjælper problemer med fine linger og pigmentering. Kan kombineres med Madonna behandling.
  • Madonna behandling – få din ungdommelig glød tilbage og ny frisk opstrammet og gennemfugtet hud,  som er Hollywood stjernerne foretrukne skønhedsbehandling.
  • Kostvejledning og ernæringsterapi – Udarbejdelse af kostplaner, motion, vitaminer/mineraler til et bedre helbred og forebyggelse/helbredelse af sygdomme. Der lægges vægt på et helhedsorientert menneske og terapiformer.
  • Detox – Detox program
  • Wellness massage – forkælelse af kroppen fra top til tå hvor hver muskel får ny velvære
  • Sportsmassage - kroppens muskler gennemarbejdes, løsner spændinger og lindrer belastning
  • Lipo laser slankebehandlinger i kombination med Eximia eller Whole Body Vibration

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/bodybeauty.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3138